Marie Lagerkvist

Marie Lagerkvist

Regn Fritt

LivetPosted by Marie Lagerkvist Thu, April 28, 2011 16:13:37
Jag har lyst med min frånvaro ett tag, ledsen för det... Av olika anledningar tog jag en liten paus i livet & åkte till min familjsmiley Oj, vad jag behövde det.

Det är så mycket som har hänt i mitt liv det sista året, mest tråkiga saker & till slut kommer dom i fatt en, vare sig man vill eller inte...


Just nu är vi & besöker vår underbara son, vi har haft 4 fantastiska dagar med honom & det känns så fantastiskt härligt. Sist jag såg honom var för exakt 4 månader sedan, så får det fan inte vara. P var helledig från sitt arbete i tisdags, så då passade vi på att fira hans födelsedag (2 april) lite försent. Vi började dagen med en god Lunch på Fudji, en flaska fin Bubbel på Hotelrummet & sedan middag & trevligt Party på stadens gator. Jag kan knappt beskriva med ord hur lycklig jag blir när jag har honom skrattade bredvid mig, hela mitt mamma-hjärta smälter & jag vill bara skrika av LYCKAsmiley Tänk vilken tur jag har som fick just dig, min älskade sonsmiley

Vi ska snart gå ner till honom på jobbet & ta en drink... I morgon åker vi vidare till Ön igen. Ska bli kul att träffa alla där igen. Ev åker vi till Nikki Beach på söndag & njuter en trevlig Brunch, med våra vänner.


Solen strålar från sin finaste sida & det är så hett... Första dagen som jag var på Beachen så brände jag sönder mig totalt, så jag har försökt att inte vara i solen på en vecka. Mina köttsår på ryggen ville inte träffa solen... Men nu är jag läkt & njuter försiktigt i solen Med en God Lunch  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.