Marie Lagerkvist

Marie Lagerkvist

Cancer

LivetPosted by Marie Lagerkvist Tue, March 29, 2011 19:45:33
I morse fick vi det tråkiga beskedet att vår vän Micke Hill (Andersson) har somnat in efter en tuff kamp mot Cancer. Han somnade in i sin Fru Anette´s Famn. All min kärlek & Styrka sänder jag till Anette & deras 2 barn Amanda & Adam. Samt Mickes mor & syster såklart.

Jag har känt Micke sedan jag var 13 år. Han var en fantastisk kille & vän & en otroligt duktig idrottsman. Han höll på med Brottning i många år. Det var nog i Gamla Idrottshallen som vi träffades första gången tror jag.Vi var ett stort gäng som höll ihop dygnet runt & hade så fantastiskt roligt, hela vår ungdomstid. Gamla Idrottshallen var vår andra, eller kanske första hemsmiley Om vi inte tränade, så jobbade vi extra som Vaktmästare i Hallensmiley.

Tror nog att jag aldrig kommer att glömma "vår" resa till Mallis Club33, jag har tittat på så många gamla bilder i dag. Både skrattat & gråtigt om vart annat.

Känner mig så ledsen för att det är så länge sedan vi sågssmiley

Jag ska tända ett extra ljus för dig i dag Micke, som jag ska ställa bredvid pappa´s ljus. Hoppas att ni möts uppe i himlen. Om så är fallet, så är jag säker på att pappa & Berra tar emot dig med ett nacksving & en Ölsmiley

Jag vill uppmana alla mina vänner. Ge ett bidrag till Cancerfonden. Nästa gång kanske det är vi som behöver hjälpsmiley

Förutom Micke, som nu tyvärr har gott bort på tok för tidigt. Så har jag en vän som opererar tjocktarms-cancer idag & en vän som påbörjar sin andra Cellgift behandling i morgon. Ingen av dom har fyllt 50 år ännusmiley


På Koh Phangan fortsätter det dåliga vädret. 5 meter höga vågor, storm & spöregn.

Inga båtar har lämnat Koh Phangan idag.

För att ta sig till BKK måste man komma via Surathani. För Koh Samui´s flygplats är stängd pga allt vatten. Vad händer med våran värld?

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie Lagerkvist Tue, March 29, 2011 20:49:43

Tack! Uppmana även era vänner & vänners vänner smiley

Posted by Eva Tue, March 29, 2011 20:02:33

Bra skrivet Marie det e en JÄVLA sjukdom cancer .

Hoppas nu vi inte får nå fler negativa besked .

Puss & Kram & givetvis har jag skänkt en slant till fonden <3<3

Posted by birgitta lagerkvist Tue, March 29, 2011 19:58:13

så förfärligt med denna förbannade cancer så tar så många människors liv alldeles för tidigt. jag skänker en slant efter bästa förmåga