Marie Lagerkvist

Marie Lagerkvist

Vår Värld

LivetPosted by Marie Lagerkvist Mon, March 28, 2011 10:54:14

Vi blev försenade från Luleå i går kväll, så jag var hemma efter kl:21.00. Rätt trött, men väldigt nöjd med helgen. Kursen gick jätte bra & det var framför allt väldigt roligt.

Jag bäddade ner mig i soffan direkt jag kom hem & tittade på Stockholm - Båstad på TV4 Play, har just fått "våra" siffror 675 tusen såg pgm, det ska vi vara nöjda med. Vi gick mot "Mästarnas Mästare" 2,2 miljoner tittare hade dom.

Det viktiga nu är att vi inte tappar till nästa vecka. Bravo Martinsmiley

Jag mår inte helt bra i dag, men det är bara att bita i det sura äpplet, åka till jobbet, har två möten, sedan måste jag åter hem till min säng.

När jag vaknade i morse, blev jag åter igen något deppad, när jag såg att det hade snöat igen. DET RÄCKER NU, Hör du det nu VäderGubben,DET RÄCKER NU...smiley

Fick nyss en bild på mailen av K, det slutar inte regna på Koh Phangan. Just nu ska det vara så Soligt, varm, nästan olidligt. Men något händer verkligen i våran värld. Det har regnat dag & natt i evigheter nu. Det går inte ens båtar mellan till Koh Samui & Koh Phangan... Det är Översvämning över allt... Koert & Ilona måste hålla The Body stängt ( www.thebody.asia ) Översvämning smiley

Hemma hos L & K på Ban Tai simmar det fiskar i köket (dom borde vara i havet) & inredning flyter omkringsmiley

Den här bilden är från "Buffel-Marken" där det brukar gå Bufflar & beta, som numera är en sjösmiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.