Marie Lagerkvist

Marie Lagerkvist

Luleå

LivetPosted by Marie Lagerkvist Sat, March 26, 2011 20:15:12
Nu är jag i Lulä smiley jag blir liksom varm i hela kroppen när jag kommer hitsmiley sitter just nu på Restaurang Tallkotten. Grillad Oxe, Tomat & Mosarella Sallad. Gott, Trött & Koma blev det nu. Bäst att ta en Grappa, så jag kommer tillbaka till livet. Varför tittar hon så konstigt på mig när jag ber om en Grappa?

Jag klev på ArlandaBussen kl:10.30 i fm (den kom 5 min försent) Mot Luleåsmiley

När jag kom fram till Elite StadsHotel så började jag med att kolla så att allt var på plats inför Kursen i morgon. Jag hade redan förberett dom på att jag måste ha sladdar för en Mac. Men vad ligger inne i Konferansrummet, om inte "Äckel" PC Grejer... Var på han som visade mig runt, säger - Det är så ovanligt med Mac, så vi har inte dessa kablar som du vill ha... Går det bra att du använder dom kablarna som vi har? -NEJ! Dom passar inte i min Dator smiley Det var därför som jag sa det i Tisdag´s när vi talade i telefon, så att ni skulle hinna med & köpa en kabelsmiley Speciellt! Hur gör jag nu?

Spännande ska det bli, det ska komma en kabel från Umeå i morgon, hoppas att det är rätt...

Jag tog mig en härlig promenad innan solen gick ner... Andades FRISK luft & njöt.

Sen gick jag till ett Gym som ligger i samma byggnad som Elit... Skönt som Fan...

Viktigast av allt var att Luleå spelade sin Tredje match i dag mot Skellefteå borta, den följde jag på TV:n på mitt rum, var väldigt nervös. 00 efter 1:a & 2:a Perioden... Plötsligt står det 1-1 & det blir förlängning igen. Denna gång fick "vi" tyvärr stryk smiley

Jag skulle ha följt med K & S på en Jazz"Festival" men blir tyvärr för sen, så jag fick lämna återbud.

Intog min Frukost, Lunch & Middag kl:19.00 (det är inte helt bra) plus en flaska CosteBlanche, så nu är jag lite lagom flummig i kapsylensmiley

Fick precis ett meddelande av Sus (mamma till nr:19 i Luleå) -Hon stannar i Älvsbyn i natt & stillar sitt hjärta med en skotertur, så att hon ska kunna överleva morgondagens match... Som jag missar :-( LULÄÄÄ!


I morgon kväll får ni inte missa Stockholm-Båstad på TV4 kl:20.00


Jag undrar vad K, P & J gör just nu? Saknar dom mig lika mycket som jag saknar dom?  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie Lagerkvist Sat, March 26, 2011 21:54:52

Jag gjorde om Johan, ställde om klockan redan nu... Kommer jag då att få en längre sommar?