Marie Lagerkvist

Marie Lagerkvist

KettleBells :-)

LivetPosted by Marie Lagerkvist Tue, March 08, 2011 21:35:31
Kettle Bells är en extremt bra, jobbig & rolig träningsform som idag nästan tog livet av mig. Kan det verkligen vara bra att få blodsmak i munnen när man tränar?


I dag hade vi en lite filmvisning för oss själva på SF (Gamla Filmstaden) Intressant, är ordetsmiley Vi har gjort en testfilmning i en Greenscreen studio & nu blåst upp det på duk. Riktigt bra blir det. Vi satt i ett långmöte i 4 timmar, men blev inte klara så vi fortsätter i morgon & då blir platsen Filmhuset. Det känns som att vi har kontoret i väskan. Jag började min dag på SF provisoriska kontor på Söder (Bondegatan) där jag har min kontorsplats. Så man får verkligen se till att man har allt med sig när man drar vidare.

Känner mig som en PackÅsna, för i dag hade jag dessutom träningsväskan med mig direktsmiley.

Men det verkar vara då som jag trivs som bäst, när många bollar ligger i luften.


Nu ska jag läsa ett halft Manus, som jag är såååå nyfiken på, så jag kan lämna en feed back till P i morgon på kontoret, innan mötet på Filmhusetsmiley.


Just nu tittar jag på "Miljonären" på kanal 5. Jag undrar verkligen hur det kan komma sig att så många människor är utanför systemet & helt ensamma, i vårt välfärd samhälle Sverige?

Tackar Sveriges regering alla dessa Volentärer, som gör så mycket gott för dessa utslagna människor??

Utav mig får dom i varje fall all respekt & kärleksmiley

  • Comments(0)//www.marielagerkvist.se/#post9