Marie Lagerkvist

Marie Lagerkvist

Vin är Frukt

LivetPosted by Marie Lagerkvist Sat, March 05, 2011 19:25:44
Vin är Frukt, men tyvärr i min Detox kur får man inte dricka jäst Fruktsmiley


Jag vaknar tidigt varje morgon, jag tycker det är lite orättvist... Jag vill också ligga i sängen & dricka kaffe, läsa lite, titta på tv & somna om...

Så ser inte mitt liv ut tyvärr... Jag vaknar tidigt & just nu "får" jag inte ens dricka mitt älskade morgon-kaffe (inte bra) att börja dan med te är inte lika bra, gott & effektivt (S vet vad jag menar).

Jag var & tränade redan kl:10.00 först en kvart i "jävuls-maskinen" vet inte vad den heter men hemsk är den. Sedan tog jag ett Kettlebells pass. Det däremot är väldigt roligt. Synd bara att jag inte kan röra mig nu, ont i HELA kroppensmiley & det har inget med åldern att göra.

Men när jag sedan fixade lite med mina Pelagonier i dag, då tror jag att det har med åldern att göra... Vilken ungdom ställer sina Pelagonier i källaren över vintern & sedan tar upp dom till våren & klipper ner dom & börjar vattna dom för att dom ev ska överleva en sommar till???


Att åka till sthlm´s bästa mataffär & handla mat när man är hungrig & dessutom inte får äta mat, är kanske inte det smartaste jag har gjort... Jag kände doften av allt... Smågodiset låg & vinka åt mig & Ostbågarna skrek mitt namn högt & tydligtsmiley

HUVVA VAD JOBBIGT!


Nu är jag åter hemma i mitt trygga hem, har ätigt en fantastisk sallad & funderar på att ha Maraton-Tittning på "Sex in The City"

Dricka Havton-juise i Vinglas

Det var ett moget beslut av mig, allt kanske ändå har med åldern att göra?

  • Comments(1)//www.marielagerkvist.se/#post6