Marie Lagerkvist

Marie Lagerkvist

Träningsverk

LivetPosted by Marie Lagerkvist Mon, May 02, 2011 08:59:16
Nu är vi tillbaka på Ön... Jag kom i fredags & K i lördags... Igår låg vi instängda en hel dag i någon slags influensasmiley Spy-nödig, svettbryt & frys attacker. Vi sov i princip hela dagen.

Men nu är en ny dag, som jag började på "The Body" med ett tufft träningspass, så om inte jag har träningsverk i morgon då är det fel på mig.

Jag försökte skriva ner mitt mobilnr till en kompis efter passet, men det gick inte för jag skakade för mycketsmiley I Love It.

Man undrar verkligen vad som händer i kroppen efter ett sådant pass, chock eller?

Tänk att det kan vara så jä....la roligt & träna... Jag vill bara mer, men det går ju inte. Jag har så lätt att glömma bort att jag är faktisk 45 år (ung)

I morgon börjar jag dagen med Yoga & sedan ett pass på kvällen (Body Shape) önskar att S vore här, hon skulle också älska detta.

Jag åker nog ut på en "Pajteo" i eftermiddag. Det är för varm för att ligga på beachen (det är nu åldern kommer in i bilden) men jag älskar att åka runt Ön på min fina moppe & bara upptäcka nya saker, kanske ta ett dopp någonstans eller bara ett glas Vin i Solnedgångensmiley

På söndag fyller P:s flickvän årsmiley jag ska försöka hitta på någon trevligt för henne. Tyvärr kommer vi inte att vara där fysiskt, men det här landet är ju så fantastisk, så det löser sig nog ändå. & igår fyllde min brors fru år... GRATTIS & Skål på "Plommonstjärt"


  • Comments(0)//www.marielagerkvist.se/#post25