Marie Lagerkvist

Marie Lagerkvist

Thailand i Gällivare

LivetPosted by Marie Lagerkvist Wed, April 06, 2011 15:08:32
Efter mycket om & men, sömnlösa nätter, oro & nervösitet landade våra vänner i Stockholm - Arlanda.

Då hade resan vart lång, våt & besvärlig. Evakueringsfartyg från Koh Phangan efter att ha stått på piren i 3 dagar & väntat på att det ska komma en båt i regn, regn, regn & åter regn & storm. När dom väl var på båten så skulle det ta 8 timmar till Fastlandet. Det tog 21 timmar, utan täckning på mobilerna... Jag sov inte många sekunder Onsdag - Fredag hade ingen aning om hur dom mådde smiley. När vi väl fick kontakt med varandra så hade det gott 24 timmar (trötta). Deras flight hade då redan åkt för 9 timmar sedan, men dom blev även transporterade till Flygplatsen i BKK. Dom löste alla biljetter utom K:s smileysmiley. Men något timme innan nästa flight skulle gå så hade även han en biljett. Jag åkte ut till Arlanda & tog emot dom... Men inte fan kom dom då, dom blev ytteligare 2 timmar senar. Så vi höll på att missa vår "ombokade" flight till Gällivare smiley "Svettbryt"

När dom väl kom ut genom dörren på Arlanda, blev jag så glad att det kom tårar. Vilken nervspänning det har vart att "bara" vänta på ett besked & plötsligt står dom där, några dygn försent... Men skam för den som ger sigsmiley

Vi landade runt kl:21.00 i Gällivare, blev hämtade av S, M & T Tack! körda till Hotellet & sov som små grisar.

Lördag fm åkte vi alla till IsHotellet i Jokkasjärvi, en fantastisk upplevelse för mig, då kan man bara förstå hur Thailändarnas Upplevelse måste ha vart. Första gången i Sverige, Första gången få se Snö & dessutom få komma till Ishotelletsmiley Underbart.

Söndag, var vi i Auvakko på SkoterSafi, grillade ute i Snön, strålande vackert väder & upp på Toppen av fjället. Utsikt Kebnekaise, Dundret osv...

Måndag skulle jag ha åkt åter till Sthlm, men blev kvar av olika anledningar. Då fick jag vara med om ytteligare en fantastisk dag... Ut på Fjället med Hundspann... Jag kan inte med ord förklara denna underbara resa, det har vart upplevelse, på upplevelse... Fantastiska middagar, obegränsat med Skumpa & fantastiska Värdar.

Kl:06.05 tisdag morgon gick mitt plan hem till Sthlm igen... Trött, Glad & Otroligt Lycklig, somnade jag in på planetsmiley & drömde om min fantastiska helg... Tack Gällivare & dess innehållsmiley.

Resen av gänget är kvar till Fredag 8 april, lycko dom.

Jag åkte raka vägen till jobbet när jag hade landat kl:09.00 konstig stämning var det där. Vad har hänt på Konferansen förra veckan?

När jag kom hem i går kväll, kastade jag in en tvättmaskin, fixade lite & somnade i soffan runt kl:20.00 Tror jag...

Vaknade i morse i soffan med kläderna på, tänt i hela lgh & tv på en skaplig volym. Det kallar jag trött.


  • Comments(3)//www.marielagerkvist.se/#post23